Det sikre valg

Indura er totalleverandør og skaffevareleverandør af flanger og fittings i forskellige stålkvaliteter.

Samhandelsbetingelser

INDURA sætter en ære i, at sikre vores kunders fulde tilfredshed, ved hver eneste handel.

Vi arbejder ud fra en no problem kultur, og er altid klar til at hjælpe dig som kunde og løse dine udfordringer.

INDURA sikrer dig nem ordrehåndtering, hvor vi tager os af transport, pakning og levering. Vi ser frem til at levere til dit næste projekt fra vores sortiment som dækker over mere end 9.000 varenumre.  Skulle vi imod forventning ikke have det på lager, finder vi også en god løsning her. 

Under fanen dokumenter finder du vores Salgs og Leveringsbetingelser samt Code of conduct. 

Tillæg til INDURA salgs- og leveringsbetingelser pr. 11.05.2021

 

Tilbud 
 
  • Prissituationen ændrer sig markant og hurtigt i øjeblikket. Vi bestræber os på, at priserne på tilbud er gyldige i 24 timer, men vi er nødsaget til at tage forbehold for, at der kan komme ændringer i priserne efter tilbuddet er afsendt. 

 

Ordrer
 
  • Vi kender først prisen på fragten fra Asien til Europa når varerne afgår. På grund af store ændringer i fragtpriser i år, ser vi os nødsaget til at tage forbehold for større udsving i fragtrater og tillæg.

 

  • Vi tager forbehold for afgiftsændringer som ikke var kendt på bestillingstidspunktet.  

 

  • På grund af den nuværende markedssituation, og som følge af den nye Corona virus (COVID-19) som kan påvirke opfyldelse af vores forpligtelser, tager vi forbehold for forsinket levering. Det er ikke muligt at kræve annullering eller erstatning hvis en ordre er forsinket. 

 

  • Vi tager forbehold for, at der kan opstå situationer hvor aftaler ikke er mulige at opfylde som følge af COVID-19 situationen, og den nuværende markedssituation. I de situationer fraskriver vi os ethvert ansvar for manglende opfyldelse af vores forpligtelser, uanset om det vil udgøre Force Majeure eller ej.