Det sikre valg

Indura er totalleverandør samt skaffevareleverandør af flanger og fittings i forskellige stålkvaliteter.

Kultur & Værdier

INDURA er garant for fittings og flanger af høj kvalitet, men produkterne er ikke alt. Vi ved fra vores kunder, hvor meget det betyder, at samarbejdet fungerer. Det skal være nemt at handle - tingene skal glide og servicen skal være i orden. Vi må være fleksible og dynamiske. Det kan vi kun, fordi alle hos INDURA har et helt særligt fælles kultur og værdigrundlag.

Hos INDURA er de personlige relationer vigtige. Hos os taler du altid med din egen kendte kontaktperson. Derfor er det i høj grad medarbejderne, der giver den gode oplevelse, når du handler fittings og flanger hos os. Det kan de kun, når de trives på arbejdspladsen.

En naturlig del af vores værdigrundlag er rummelighed - vi har respekt for hinandens forskelligheder og er alle bevidste om vores sociale ansvar. Ikke blot fordi vi gerne vil være ordentlige mennesker og gode kollegaer, men også fordi vi mener, at god trivsel betaler sig, både for os og for vores kunder.

Som ansvarlig virksomhed har vi også fokus på at værne om miljøet. Blandt andet udskifter og omlægger vi produkter og adfærd, der belaster miljøet unødigt.