Spar tid og minimer omkostningerne

- Vi kender producenterne i Østen og Europa, og skaffer varerne til tiden - og til den helt rigtige pris

Bedste leverandører

INDURA har mere end 30 års erfaring, med global sourcing af flanger og fittings. Vores netværk og kontakter over hele verden, sikrer dig og dine kunder de rigtige varer i høj kvalitet.

Når det gælder special producerede produkter er din ordre også i sikre hænder. Vi er med hele vejen fra projekt, over produktion, til efterbehandling, kvalitetssikring og levering hos dig eller dine kunder.

Ift. sourcing i Kina, har INDURA egne resssourcer on-site på alle relevante produktionslokationer, og sikrer dermed konkret på din ordre og fremadrettet, at vores partnere i Kina altid lever op til INDURA's strenge kvalitets- og CSR krav.

Derudover har vi indkøbsspecialister, som har daglig kontakt til, og viden om de enkelte markeder og produktgrupper. Dermed har vi mulighed for at give dig hurtig feedback, på alle forhold vedr. nuv. og fremtidige ordrer.

Hvert år udfører vi en audit, hvor vi sammen med leverandørerne gennemgår alle relevante forhold, og dermed sikrer dig et konstant højt kvalitetsniveau