ISO14001

Miljømæssig ansvarlighed

Miljøledelse hos INDURA

Vi er glade for at meddele, at vi er blevet certificeret i ISO14001, en international standard for miljøledelsessystemer. Dette betyder, at vi har etableret strukturerede processer til at styre og forbedre vores miljøpræstationer. Som specialister i salg af flanger og fittings, forpligter vi os til at drive vores forretning på en måde, der respekterer og beskytter miljøet.

Med denne certificering er vi forpligtet til at opfylde strenge krav og integrere miljøhensyn i vores daglige drift. Vi fokuserer på riskobaseret tænkning, lederskab og vurdering af vores miljømæssige påvirkning. Desuden forpligter vi os til at overholde lovgivningsmæssige krav og engagere os med vores interessenter for at forbedre vores miljøpræstationer.

Vores certificering i ISO 14001 sikrer ikke kun, at vi opfylder miljømæssige standarder, men det giver også vores kunder tillid til vores engagement i bæredygtighed og miljøbeskyttelse. Ved at samarbejde med os kan vores kunder være sikre på, at de arbejder med en partner, der prioriterer miljøansvarlighed.

Vi er forpligtede til løbende at forbedre vores miljøpræstationer og arbejde på tværs af vores organisation for at opnå vores miljømål. Vi ser frem til at fortsætte vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid og værdsætter vores kunders støtte og partnerskab i denne indsats.