En go' palle fra INDURA

- Vi pakker dine varer som du ønsker det, hver gang

Skræddersyet logistik

Når varene ankommer til din varemodtagelse, er de altid pakket, som du ønsker det; og er der tale om direkte forsendelse til dine kunder, klarer vi også at pakke efter deres specifikationer. Dette gælder såvel selve palle opbygning, som opmærkningen af godset.

I vores opvarmede lagerfaciliteter varemodtages, lokationsstyres, plukkes og forsendes alt elektronisk. Sammen med fuldt elektronisk behandling af certifikater, får du fuld sporbarhed på dine varer. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med, at finde tilbage til nøjagtigt hvilke varer du har bestilt, hvornår. Vi har i gennemsnit over 10 års erfaring i vores logistik og kender derfor produkterne til bunds. Det er din garanti for hurtig og korrekt ekspedition af den enkelte ordre.

Til yderligere kvalitetssikring af dine varer, udmåler og tester vi fuldt automatisk og elektronisk vha. spectro- og digitale software integrerede systemer. Vi tilbyder derfor, at være din indgangskontrol, så du på den måde sparer tid i varemodtagelsen.

De strømlinede logistikprocesser betyder, at vi også får din ordre, som er modtaget sidst på dagen, af sted til tiden, og derfor samlet set kan leve op til vores leveringskvalitet, hvor over 98% af alle ordrer varemodtages hos dig fejlfri.