Test sikrer kvaliteten

Når du køber flanger og fittings er kvaliteten helt afgørende. Vi ved, at vores kunder går efter kvalitet - til en konkurrencedygtig pris. Derfor er kvalitet til en god pris nøgleord hos Indura.

Vi sikrer altid, at de varer, vores kunder modtager, er af den forventede kvalitet. Alle flanger i materiale P250 og A105, bliver udsat for en såkaldt spectrotest. Her analyserer vi legeringen - altså det kemiske indhold i stålet. Det gør vi ved at lave en brænding på en ren overflade på produktet. Under brændingen tilfører vi gasarten Argon, hvilket giver et ultraviolet lys, hvoraf vi aflæser det kemiske indhold. Afviger produktet fra forventningerne eller normen, bliver det kasseret.  

Alle flanger bliver testet ved stikprøver af samtlige varenumre og chargenumre. Samtidig genererer vi et certifikat for hver test. Certifikatet indeholder indkøbs nr./stålkvalitet/charge nr./EN-DIN norm/størrelse/tryktrin, samt den kemiske analyse.

(Eks. 24191, P250GH, 4794, EN1092-1 T11, DN 100/114,3, PN 10-16). I tilfælde af at stikprøverne udviser fejl, testes hele partiet, og eksterne kontrollanter, som eksempelvis Force, vil blive involveret.

På den måde kan vi altid spore hvert enkelt produkt helt tilbage til fabrikken. Det er din sikkerhed for at kvaliteten altid er i orden.

En virksomhed i udvikling

Indura er en virksomhed i kontinuerlig vækst. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen. Derfor har vi af flere omgange bygget om og bygget til, så vi nu råder over I alt 7.821 m2, hvoraf de 6.971 m2 er lager. Det betyder, at vi har hele 6.650 pallepladser at gøre godt med. Årligt modtager vi cirka 225 containere med varer fra vores udvalgte leverandører, hovedsageligt beliggende i Asien.
Ud over omkring 7.000 standard varenumre, lagerfører vi specielle varer på baggrund af rammekontrakter med den enkelte kunde. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt vores salgsteam. Vi er altid parat ved telefonen til at betjene dig.

Indura A/S  ·  Grønlandsvej 1  ·  DK-7480 Vildbjerg  ·  Cvr. nr. 12419201  ·  Tlf.: +45 97 13 32 44  ·  salg@indura.dk
SPØRGSMÅL?