Special flanger

Special Flanger – Lige efter dine ønsker

Vores fokus på kvalitet og service gør os til en oplagt leverandør indenfor specialflanger. Vi kan fremstille flanger i størrelse, materiale og udformning efter ønske.

Uanset om det er til projektordrer, eller som en rammeaftale, hvor vi kan være din lagerførende partner, finder vi helt sikkert en løsning sammen. Vi udnytter vores mange års erfaring til at løse dit behov - tilmed i den rigtige kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi anvender udelukkende certificerede leverandører, som kan leve op til vores høje kvalitetskrav, så du trygt kan overlade opgaven til os.

Kundetilpasede flanger

Herunder er vist eksempler på special flanger fremstillet til vores kunder. Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for at få rådgivning eller et uforpligtende tilbud.
En virksomhed i udvikling

Indura er en virksomhed i kontinuerlig vækst. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen. Derfor har vi af flere omgange bygget om og bygget til, så vi nu råder over I alt 7.821 m2, hvoraf de 6.971 m2 er lager. Det betyder, at vi har hele 6.650 pallepladser at gøre godt med. Årligt modtager vi cirka 225 containere med varer fra vores udvalgte leverandører, hovedsageligt beliggende i Asien.
Ud over omkring 7.000 standard varenumre, lagerfører vi specielle varer på baggrund af rammekontrakter med den enkelte kunde. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt vores salgsteam. Vi er altid parat ved telefonen til at betjene dig.

Indura A/S  ·  Grønlandsvej 1  ·  DK-7480 Vildbjerg  ·  Cvr. nr. 12419201  ·  Tlf.: +45 97 13 32 44  ·  salg@indura.dk
SPØRGSMÅL?