Om Indura

En virksomhed i udvikling

Indura blev grundlagt i 1988 og har siden bestræbt sig på konstant udvikling. Såvel på produktområdet som indenfor vores forretningsområde. Hver eneste medarbejder er en vigtig brik i, at få dig som kunde, til at opleve os som en dynamisk og fleksibel virksomhed. Vi ønsker at være dit naturlige førstevalg som leverandør af fittings og flanger.

Fleksibilitet er en selvfølge

Indura er garant for fittings og flanger af høj kvalitet. Men produkterne er ikke alt. Derfor ønsker vi, at vores samarbejde skal være nemt og enkelt at gå til. Vi vil altid gøre vores bedste for at levere hurtigst muligt i den rigtige kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

En virksomhed i udvikling

Indura er en virksomhed i kontinuerlig vækst. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen. Derfor har vi af flere omgange bygget om og bygget til, så vi nu råder over I alt 7.821 m2, hvoraf de 6.971 m2 er lager. Det betyder, at vi har hele 6.650 pallepladser at gøre godt med. Årligt modtager vi cirka 225 containere med varer fra vores udvalgte leverandører, hovedsageligt beliggende i Asien.
Ud over omkring 7.000 standard varenumre, lagerfører vi specielle varer på baggrund af rammekontrakter med den enkelte kunde. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt vores salgsteam. Vi er altid parat ved telefonen til at betjene dig.

Indura A/S  ·  Grønlandsvej 1  ·  DK-7480 Vildbjerg  ·  Cvr. nr. 12419201  ·  Tlf.: +45 97 13 32 44  ·  salg@indura.dk
SPØRGSMÅL?