ISO 9001

ISO 9001

Indura A/S har stor fokus på at give vores kunder den bedst mulige kvalitet. Derfor har vi implementeret et ledelsessystem, i overensstemmelse med kravene i DS/EN ISO 9001:2015. Dette resulterede i, at vi i april 2013 blev certificeret af Dansk Standard.

Ledelsessystemet giver vores medarbejdere klare definitioner af processer og værdier. Desuden sker der en løbende overvågning, evaluering og opfølgning, så der er en god base for en ensartet og struktureret håndtering på effektiv vis.

Systemet er et grundlæggende styringsværktøj for Indura, som sikrer, at medarbejdere har nem adgang til alle dokumenter og funktionsbeskrivelser. Dermed sikres, at der hele tiden skabes et godt overblik over virksomheden samt at, optimeringer kan følges på tættest mulige hånd. I tilfælde af at stikprøver udviser fejl, testes hele partiet og eksterne kontrollanter, som eksempelvis Force, vil blive involveret.

Vores certificering er et bevis på, at du som samarbejdspartnere, trygt kan handle med Indura.


En virksomhed i udvikling

Indura er en virksomhed i kontinuerlig vækst. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen. Derfor har vi af flere omgange bygget om og bygget til, så vi nu råder over I alt 7.821 m2, hvoraf de 6.971 m2 er lager. Det betyder, at vi har hele 6.650 pallepladser at gøre godt med. Årligt modtager vi cirka 225 containere med varer fra vores udvalgte leverandører, hovedsageligt beliggende i Asien.
Ud over omkring 7.000 standard varenumre, lagerfører vi specielle varer på baggrund af rammekontrakter med den enkelte kunde. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt vores salgsteam. Vi er altid parat ved telefonen til at betjene dig.

Indura A/S  ·  Grønlandsvej 1  ·  DK-7480 Vildbjerg  ·  Cvr. nr. 12419201  ·  Tlf.: +45 97 13 32 44  ·  salg@indura.dk
SPØRGSMÅL?