Godkendte og certificerede leverandører


For at sikre kvaliteten af de fittings og flanger, vi leverer til vores kunder, stiller vi høje krav til vores underleverandører. Alle vore leverandører er altid godkendte og certificerede. Vi kvalitetssikrer varerne, når de ankommer til Indura og udfører både visuel kontrol, opmålingskontrol, funktionstest og en kemisk spectrotest for flanger af P- og ANSI- materiale.
Desuden kræver vi, at leverandøren selv udfører test af varerne, inden de bliver sendt til Indura. En procedure vi tager meget alvorligt og, som vi er i løbende dialog med leverandørerne om - blandt andet via besøg på de enkelte fabrikker. Det er et krav, at vores leverandører underskriver selskabets Code of conduct.En virksomhed i udvikling

Indura er en virksomhed i kontinuerlig vækst. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med udviklingen. Derfor har vi af flere omgange bygget om og bygget til, så vi nu råder over I alt 7.821 m2, hvoraf de 6.971 m2 er lager. Det betyder, at vi har hele 6.650 pallepladser at gøre godt med. Årligt modtager vi cirka 225 containere med varer fra vores udvalgte leverandører, hovedsageligt beliggende i Asien.
Ud over omkring 7.000 standard varenumre, lagerfører vi specielle varer på baggrund af rammekontrakter med den enkelte kunde. Er du interesseret i at vide mere, så kontakt vores salgsteam. Vi er altid parat ved telefonen til at betjene dig.

Indura A/S  ·  Grønlandsvej 1  ·  DK-7480 Vildbjerg  ·  Cvr. nr. 12419201  ·  Tlf.: +45 97 13 32 44  ·  salg@indura.dk
SPØRGSMÅL?