Produkter i fokus

Slings

 

Slings

Indura forhandler ogsĂĄ rundslings og løftebĂĄnd i mange størrelser. Uanset hvad du har brug for - fra 1 til 6 meter og 1 til 5 tons - har vi løsningen. Vores slings kommer altid fra godkendte leverandører og er naturligvis mærket efter de gældende regler i Danmark.

 

Se alle produkter

 

Seneste nyhedsbrev

Dråbegodkendelse – produkter i kontakt med drikkevand

Pr. 1. april 2014 trådte dråbegodkendelsesordningen i kraft for byggevarer i kontakt med drikkevand. Dråbegodkendelsen er udelukkende en dansk ordning og obligatorisk for producenter, importører m. fl. af byggevarer, der er i kontakt med drikkevand. Teknologisk Institut administrerer ordningen på vegne af Energistyrelsen og sikrer, at alle godkendte produkter overholder ordningens kvalitetskrav.

Læs mere

 

Kvalitet og service - til tiden

 

Med 25 års erfaring er Indura en særdeles veletableret virksomhed og ekspert inden for handel med fittings, flanger og andre relaterede produkter.


Fittings og flanger er ofte usynlige dele - men er samtidig de elementer, der får en god installation til at virke. Kvaliteten er afgørende. Men lige så vigtig er det, at du får en god service og fejlfrie leveringer. Hos Indura leverer vi altid kvalitet - hurtigt, præcist og til den aftalte pris. I Danmark fra dag til dag og i udlandet i løbet af få dage. Der findes stort set ikke den opgave, vi ikke kan løse. Vi har flere end 6000 varenumre. Matcher det ikke dit behov, klarer vi det alligevel. Vi er altid til at handle med - uanset ordrestørrelse.


Ring og få en snak - så vil du opleve, hvad vi kan gøre for dig.