Produkter i fokus

Keylon rustfri gasrør

 

Keylon Rustfri Gasrřr

Keylon fleksible gasrør er Induras eneste brand og en lige sü stor fornyelse, som pexrør var i sin tid. De skal prøves! Gasrørene er DGP-godkendte og giver installatøren en unik mulighed for at gøre installation af gas eksempelvis i køkkenet til en nemmere opgave. Installationen mü ske skjult. Keylon Gasrør kan benyttes til bygas, flaskegas samt naturgas.

 

Se alle produkter

 

Seneste nyhedsbrev

Dråbegodkendelse – produkter i kontakt med drikkevand

Pr. 1. april 2014 trüdte drübegodkendelsesordningen i kraft for byggevarer i kontakt med drikkevand. Drübegodkendelsen er udelukkende en dansk ordning og obligatorisk for producenter, importører m. fl. af byggevarer, der er i kontakt med drikkevand. Teknologisk Institut administrerer ordningen pü vegne af Energistyrelsen og sikrer, at alle godkendte produkter overholder ordningens kvalitetskrav.

Læs mere

 

Kvalitet og service - til tiden

 

Med 25 ĂĽrs erfaring er Indura en sĂŚrdeles veletableret virksomhed og ekspert inden for handel med fittings, flanger og andre relaterede produkter.


Fittings og flanger er ofte usynlige dele - men er samtidig de elementer, der für en god installation til at virke. Kvaliteten er afgørende. Men lige sü vigtig er det, at du für en god service og fejlfrie leveringer. Hos Indura leverer vi altid kvalitet - hurtigt, prÌcist og til den aftalte pris. I Danmark fra dag til dag og i udlandet i løbet af fü dage. Der findes stort set ikke den opgave, vi ikke kan løse. Vi har flere end 6000 varenumre. Matcher det ikke dit behov, klarer vi det alligevel. Vi er altid til at handle med - uanset ordrestørrelse.


Ring og fü en snak - sü vil du opleve, hvad vi kan gøre for dig.
Indura søger EksportsÌlger - "Købmand"

Vi søger en eksportsÌlger til varetagelse af salgsmÌssige opgaver indenfor flanger, fittings og andre relaterede produkter.

LĂŚs mere her